Fotogaléria
3 fotografia
7. ročník zážitkovej gastronómie v hoteli CROCUS Štrbské Pleso
Piatok večer 26. apríla 2019 šéfkuchár Štefan Krajčovič od prezentuje špeciality z talianskej kuchyne formou bufetov.
Sobota 27. apríla 2019 sa stretne kuchárska elita v srdci Tatier - 7 špičkových kuchárov. Každý z nich bude mať v priestoroch reštaurácie jedno stanovište a predvádzať svoje umenie priamo pred očami hostí.
Hostia budú môcť nahliadnuť aj priamo do kuchyne a sledovať umenie pri dokončovaní jedla alebo otázky k jeho príprave.
K dobrému jedlu nebudú chýbať ani kvalitné destiláty, remeselné pivo a slovenské vína s prezentáciou od someliérov pri živej hudbe. všetko pod taktovkou dvoch majstrov šéfkuchárov Milana Polohu a Štefana Krajčoviča.
Organizátor: Reštaurácia Zubačka Hotel Crocus **** Štrbské Pleso
Turistické informačné centrum
turistické a destinačné informácie Štrbské Pleso
ŠTRBSKÉ PLESO marketing
spolupráca, destinačné info, web
Informačné centrum lanovky Štrbské Pleso
informácie k lanovkám, vlekom, GOPASS karte